Курсистите за нас

М3 College е една много добра школа, която дава страхотен старт на начинаещите и успешно спомага за повишаването на квалификацията на вече утвърдените специалисти в бранша, които искат да научат нещо ново и да освежат и обогатят своята практика!Всеки курс е уникален с информацията, която предлага, с индивидуалния подход на преподавателя, със специфичните си теми. Нивото на обучение е високо, материалите са подбрани старателно, организацията е наистина добра, а повечето преподаватели по мои лични впечатления са страхотни професионалисти! Пожелавам на M3 College още много успехи! Да продължавате да ни радвате и да ни изненадвате с все по-находчиви и интересни предложения и занапред! 

Боряна Дачева

Служител в Отдел „Продажби“, МЕТРО Кеш енд Кери България

Изключително съм доволна от лектора. Стефания Темелкова поднесе информация от „зад кулисите“ на бляскаво събитие, с реални факти и реални казуси. Като човек, изучаващ „Връзки с обществеността“, съм изключително доволна, че има място, където можеш да „откраднеш“ малко знания по PR от професионалисти.

Ива Иванова

Студентка, III курс, „Връзки с обществеността“, ЮЗУ „Н. Рилски“

За мен беше полезно, защото наистина научих нови неща, които ежедневно мога да използвам в работата си.

Благовеста Божинова

Специалист „Връзки с обществеността“, АЕК „Етър“

Изключително съм доволна от високото качество на обучение, от лекторите и практическата насоченост на курса. За втори път посещавам курс в колежа и съм очарована от приятната делова атмосфера, от коректността на организаторите и нивото на компетентност на лекторите.

Цветана Игнатова

Отдел „Връзки с обществеността, протокол и международно сътрудничество“, Община Силистра

Бих искала да благодаря на екипа на M3 College за превъзходната организация, отличните условия и чудесния преподавател в курса „PR в мрежата“. За мен курсът беше идеално балансиран по отношение на теория, практически правила и примери. Вече прилагам наученото в работата си и съм убедена, че занапред то ще ми бъде още по-полезно.

Лора Шумкова

Главен редактор, ИК „ИнфоДАР”

M3 College за мен е училището за PR, за което не съм спряла да мечтая да посетя, откакто разбрах за съществуването му. Особено съм впечатлена от уютната атмосфера и приятелското отношение. Радвам се, че успях да разширя професионалните си познания в сферата на маркетинговите комуникации чрез новите информационни технологии. Същевременно успях да се запозная с PR практици – обменихме опит и знания за достигането на външните публики чрез социалните мрежи. Всеки път, когато имам възможност, посещавам и PR Thursday – начинание, за което поздравявам организаторите.

Анелия Георгиева

Студентка, IV курс, „Връзки с обществеността”, ЮЗУ „Н. Рилски” и PR специалист в студентска организация

От мен: отлична оценка! Добри лектори и занятията са в удобно за работещите хора време.

Александър Петков

Управител, Рекламна агенция „Вертиго”

M3 College е нещо, което търсех отдавна. Приятна обстановка, мили и интересни хора. Всяко едно посещение за мен е незабравимо. Знанията, които натрупвам, ще ми помогнат  да посрещна предизвикателствата, които ми предстоят!

Михаела Лазарова

Студентка, магистратура, „Електронни медии”, СУ „Св. Климент Охридски”

Останах наистина приятно изненадана от приятелската и свежа атмосфера, в която се провеждат занятията. Доволна съм, че „похарчих“ парите си при вас, защото преподавателите бяха чудесни и знанията, с които си тръгнах от колежа, са наистина ценни, приложими и полезни! Веднага при следваща възможност бих се записала на още един курс при вас!

Десислава Христова

Маркетинг специалист, „Ком Си 54 – Васил Зашев и съдружници“

Най-ценното за мен в M3 College е приятелската атмосфера с преподавателите. Бих казала, че M3 College прави PR достъпен, но заедно с това го издига на професионално ниво.

Любомира Любенова

Управител, Агенция за реклама и PR „Медиа Старт“

Като курсист на M3 College се чувствам окончателно съпричастна към това общество, в което през годините по един или друг начин съм попадала. Бях малко плаха да се запиша – представях си хора на студентска възраст и някак си не се вписвах сред тях. Оказа се, че възрастовият  диапазон е широк и не е никак дискомфортно. А по отношение на гостоприемството ви, уюта, който създавате, лесното скъсяване на дистанцията с преподавателя и свободата на действия и мисли... май ще отидем към големи хвалби. :)

Розита Михайлова

Ръководител отдел „Връзки с обществеността“, НКЖИ

Бях наистина впечатлена от приятелската и уютна атмосфера и добрата организация. Много ми допадна съвсем естественият начин, по който се предаваха знания, провокираше се инициативност и дискусия, споделяше се опит. Определено лекциите задълбочиха интереса ми към проблемите и – заедно с отговорите, които получих – ме накараха да си задам много нови въпроси. А точно въпросите са първата стъпка към непрекъснатото надграждане на знания. :)

Светлана Тодорова

Експерт „PR и набиране на средства от корпоративни дарители“ SOS Детски Селища България

Образованието е инвестиция, образованието в М3 College е възможно най-добрата инвестиция! Пълният цикъл на обучение по PR в колежа е удоволствие и приключение за мен. Удоволствието е от контакта с прекрасните хора, които срещам там, и безценните знания, които получавам, а приключението е свързано с пътуването дотам и обратно всеки път за нашите срещи (понеже съм от Пловдив). В М3 College се зареждам позитивно и започнах да се пристрастявам!...

Мирослав Беляшки

Служител в Областна администрация – Пловдив

Аз съм посетила само един ваш курс, но мога да кажа, че съм очарована. Първо, комплименти за вас, които сте винаги там и посрещате участниците – винаги усмихнати, любезни и отзивчиви. Страхотни сте! Обстановката, в която се провеждат срещите, е много мила, приятелска и позитивна. А лекторите... това са страхотни хора – с много идеи, човечни, любезни. Мисля, че обучението занапред трябва да се случва точно така – всички заедно да работят, заедно да мислят и нещата сами да се случват.

Десислава Бошнакова

Старши специалист общи банкови операции, ПИБ

Приех предизвикателството да се запозная с една нова за мен тема – „Връзки с обществеността“, и реших мястото да бъде именно M3 College. Съвсем скоро разбрах, че това е перфектният избор за мен – приятна обстановка, ведри и услужливи администратори, мотивирани курсисти и накрая, но не на последно място, професионален и всеотдаен лектор, който възбуди вниманието ми, накара ме да се замисля и ме увлече в темата, и то не просто като хоби. Вече имам много въпроси, на които търся отговор. Благодаря Ви!

Калина Копривленска

Експерт „Управление на проекти“ Министерство на икономиката, енергетиката и туризма

Неслучайно M3 Communications College е носител на толкова престижни награди, тъй като в него работят  висококвалифицирани специалисти. Съвременните тенденции в образованието се проявяват в много висока степен, а обученията се провеждат увлекателно и са съобразени с  европейските изисквания. За мен е истинско удоволствие, че съм част от живата история на колежа.

Белла Хараламбова

Диригент и преподавател, НУИ „П. Пипков“, Плевен

Времето, което прекарах в колежа, беше не само полезно, защото научих толкова много неща, но и изключително приятно, вълнуващо и интересно. Благодаря на целия екип за вниманието, прекрасното отношение, за знанията и позитивните емоции!

Лора Дъбова

Студентка, III курс, „Масови комуникации“, НБУ

Смятам, че курсовете, които предлага M3 College, се отличават с професионализъм и високо качество. Атмосферата и хората, които срещнах по време на курса, са много приятни. Поздравявам колежа за това, че осигурява на своите курсисти интересни занимания с отлично подготвени преподаватели, които имат практически опит в това, което преподават. Аз лично бих се записала отново на курс в M3 College.

Лилия Чаушева

Старши редактор в АИИ „Дейта Процесинг“ ООД

Нещата, които оценявам положително, са получаването на предстоящите курсове/семинари по имейла; целостта по договорните, съответно финансовите отношения между M3 College и курсистите; страхотните лектори, които каните и (не на последно място) времето на самите занимания. И, разбира се, отношението на екипа на M3 College.

Людмила Панева

Медицински представител, L’Oreal

Курсът, който посетих, беше изключително полезен за мен и моята дейност. Това се дължеше най-вече на лекторката Радина Ралчева, която по един блестящ начин ни запозна с основите на корпоративната социална отговорност. Приятелското отношение и уютната атмосфера на M3 Collеge допринесоха за приятното изживяване и за желанието ми отново да посетя техен курс.

Габриела Савова

Представител в България на Grameen Creative Lab и фрийлансър към ТВ отдел, продуцентска компания „Чучков брадърс”

Благодаря за всичко, вие сте страхотни! Обучението ми беше много полезно и веднага влезе в употреба. Маркетингът е цяла вселена и едва ли за няколко дни може да се научи всичко, но обучението ми даде вдъхновение. А то е много важно, когато става въпрос за планиране на развитието ни :)

Албена Палпурина

Съдружник, „Търг.бг“ ООД

За M3 College бих казала: място за срещи с единомишленици, интересни семинари и възможност за много ползотворни контакти.

Милена Цанкарска

Мениджър маркетинг и реклама, Маркетингова компания „Авантекс“

Курсът по Въвеждащ ПР за мен беше изключително полезен и интересен, оправда очакванията ми, определено провокира желание за повече знания в тази сфера и сега нямам търпение за следващия модул.

Петина Атанасова

Сътрудник маркетинг и продажби „Козметик плюс“ ЕООД

Професионализъм, позитивизъм, приятелска среда, забавление, нови контакти и знания. Така с няколко думи бих описал впечатленията си от M3 College. Изключително съм радостен от факта че през 2011 г. открих колежа като невероятна  възможност за „учене през целия живот“ и не само. За мен  M3 College е заслужено място да инвестирам в себе си и бъдещето. Това е и причината за втори път да участвам в курс от програмата на колежа. „Бизнес преговори – стратегии, поведение, оценка“ с преподавател Д. Танков се оказа не просто добра, а страхотна комбинация. Теория с практическа насоченост и ролеви игри, поднесени от доказан практик – това за мен е правилната формула за успешно обучение! Щастлив съм от възможността да се запозная с г-н Танков и всички участници в курса. Обогатяването на знанията и контактите ми са много полезни за бъдещото ми личностно и професионално развитие. А инвестицията... ооо, тя вече започна да се възвръща! :)

Светослав Дамянов

Младши експерт в Министерството на труда и социалната политика

В M3 College имах възможност да се запозная не само с професионалист в областта на онлайн маркетинга, но и да се потопя в една по-различна атмосфера. Тук на всеки въпрос се отделя специално внимание, така че да не остане и един, който да не е разбрал материята на курса. Ако имам време и възможност, бих посетила още няколко курса, защото определено ще науча много полезни неща, на които се обръща по-малко внимание в университетите. Продължавайте в същия дух!

Десислава Груева

Студентка, IV курс, „Връзки с обществеността”, ЮЗУ „Н. Рилски” и PR специалист в студентска организация

Един по-различен учебен център, приятелска атмосфера, уютна обстановка, страхотни преподаватели и екип! Интересни теми на занятията и актуална информация в съдържанието на презентациите. Поздравления за добрата организация и за страхотното отношение към курсистите! До нови срещи :)

Диана Трайкова

Специалист поддръжка приложения, „Германос Телеком България“

M3 College е място, в което можеш да откриеш всичко. Посрещнат от приветливите усмивки на хората в колежа, всеки път се зареждаш с желание за повече и повече знания. Една приятна и уютна обстановка те потапя в спокойствие и същевременно насочва вниманието ти към собственото ти усъвършенстване. Екипът на M3 College е уникален, хора, вярващи в каузата си, от чиято енергия няма как да не се заредиш. Преподавателите – е, за тях думи нямам!!! Страхотни професионалисти, от които можеш да почерпиш неизмерими количества знания и опит за реални проблеми в ежедневната работа... и не само професионалисти, те са великолепни хора, които просто ти влизат в сърцето и остават там. В това вълшебно място всичко е като една приказка – усмихнати хора, приятни разговори, шеги, много нови знания, много забавни и поучителни игри, просто много емоции. M3 College е наркотик – започнеш ли го, спиране няма! И за финал ще кажа само едно: това е мястото, в което освен знания и практическо усъвършенстване ще намерите много нови приятели :):):) 

Силва Колева

Мениджър „Продажби“, Туристическа агенция АР „Травел“

Kурсът „Политически PR“ беше повече от полезен, защото лично аз успях да „си сверя часовника“, да отстраня някои неясноти и пропуски в предварителната си подготовка непосредствено преди избори 2011 г.  Вече се чувствам по-подготвена, с по-систематизирани знания и убедена в необходимостта от това човек да стикова отлично работата си, за да е полезен за каузата на своя кандидат-кмет или кандидат за общински съветник. Провеждането на курса три месеца преди генералната надпревара е и генерална репетиция по подготовката и на самия PR специалист.

Диана Йорданова

Главен редактор, вестник „Слово“, Монтана

Много съм доволна от формата на обучението, както и от възможността да обсъждаме реални казуси с практици в сферата, в която се обучаваме! Атмосферата е предразполагаща и вдъхновяваща. Наистина се чувствам много по-подготвена, вдъхновена и уверена да се развивам в сферата на PR.

Миряна Георгиева

Мениджър комуникации и връзки с бизнеса, Фондация за социална промяна и включване

Бих желала да благодаря сърдечно на екипа на M3 College за това, че ми предостави възможността да се докосна до една нова за мен материя, както и да се запозная с много нови хора. Определено съм доволна от проведения курс по Онлайн PR. Успях наистина да се убедя, че там работят само висококвалифицирани специалисти в лицето на Жюстин Томс. Тя е безупречен преподавател и специалист по онлайн PR и Маркетинг! Имахме интересна практическа част, която допълнително затвърди теоретичните знания. Нещото, което много ме изненада, бе, че атмосферата беше много приятелска и всички успяхме да установим контакти за евентуални бъдещи партньорства! В M3 College се обръща внимание на абсолютно всички участници и силно препоръчвам обученията на всички колеги, които все още не са се докоснали до света на този учебен център. Ако имам възможност, с радост бих посетила и други курсове, които са в сферата на моята работа.

Христиана Стефанова

PR, Архитектурно-етнографски комплекс „Eтър“