Ћюбовта към знани€та и къде б€ха нашите курсисти на 14 февруари

ќт:

Ќа 14 февруари почти цели€т св€т празнува ƒен€ на любовта, а в Ѕългари€ почитаме и ƒен€ на виното. ќбичаме празниците, нали рЯШЙ

“ова, което ние ви пожелахме вчера, беше да сте влюбени в живота и да му се радвате всеки ден.

¬ тази връзка Ц как сте днес?

Ќе мога да се въздържа да не сподел€ с вас нещо много интересно, което забел€захме на курса вчера.

¬ M3 College с групата по Ѕранд мениджмънт и —тефан —ерезлиев празнувахме първо любовта към знани€та и после всеки продължи да празнува каквото, където и с когото беше решил. Ѕ€хме подготвили малка изненада за добро настроение на курсистите. ¬секи си изтегли валентинка (по-скоро късметче във формата на сърце). ƒобре, признаваме си, изтеглихме си по 2-3 :-) просто защото б€ха много готини.

ƒа се върна на любопитни€ факт.

ќтдавна си знаем, че бро€т на дамите преобладава в групите. ѕричините сега не са важни. ƒори и нито един мъж да н€ма Ц ние не се учудваме. ¬ тази група обаче като никога има повече господа.

» точно вчера (на 14.02.) н€маше как да не забележим, че всички дами б€ха на лини€, а господата забележимо липсваха. —амо един от т€х беше дошъл, но си тръгна по-рано, като се извини, че тр€бва да отиде и да се срещне с любовта.

ћоже би е случайност, а може би не е.

¬ие как мислите?
:-)

»нформаци€та е публикувана на Wednesday, 15 February 2012 в 4:12 pm в категори€ Ѕез категори€. ћожете да проследите отговорите чрез RSS 2.0 feed.

1 отговор на “Ћюбовта към знани€та и къде б€ха нашите курсисти на 14 февруари”

  1. Alex Vladimirov  казва:

    ƒобри€т ни при€тел “рифон е виновен, според мен :-)

ѕубликуване на отговор