Курс "Презентационни умения"

Курс "Презентационни умения"

НАЧАЛО:

22 Април 2017 Рі. От 10:00 С‡.

Цена:

160 лв.

Начин на плащане:

В брой и по банков път

Лектор:

Росен Бъчваров

Хораруим:

16 Учебни часа

сертификат:

На края на всеки успешно завършен курс, вие получавате удостоверение за професионална специализация, гаранция за високото ниво на подготовка и вашето добро представяне.

Период на провеждане:

22 Април 2017 - 23 Април 2017

материали:

Материалите ще се получават на място и ще са съобразени с практическата насоченост на курса

Този курс ще ви даде ценни насоки как да правите въздействащи и убедителни презентации и публични изказвания.

Той съчетава в програмата си теория и практически задачи, които ще ви помогнат да се чувствате по-спокойни и уверени пред публика.  

В рамките на курса ще поговорим за това как се създава взаимодействие с аудиторията, колко е важна обратната връзка и как да я провокираме и разчетем правилно, как да подготвим запомнящи се послания, управление на дискусия по време на презентация и как да работим с т.нар „проблемни” участници.

И още: неконвенционални способи за представяне на информацията, невербална комуникация и др.

 

Период на провеждане: 22-23 април, 2017 г., събота и неделя, от 10 до 17 ч.

 

Курсът ще ви помогне, ако:

 

- Работата ви е свързана с публично говорене или ви предстои такова.

- Искате да подобрите презентационните си умения.

- Искате да се преборите със страха си от говорене пред публика

Курсът е подходящ за предприемачи, мениджъри, служители и професионалисти, заети с директни продажби и работа с клиенти. 

Основни теми и акценти в програмата:

 

1. Публична реч – функции, видове представяне пред публика. Специфика на аудиторията, информационни потребности.

 

2. Комуникационни средства  – реч, презентация, интерактивни методи за представяне на информацията. Избор на правилното средство за представяне, съобразено с темата и нуждите на публиката.

 

3. Взаимодействие с аудиторията –  управление на времето, външен вид и облекло, вербална и невербална комуникация, контакт с очите, движение в аудиторията. Гласови качества, паузи и интонация, управление на сесията за въпроси и отговори. Справяне с проблемни участници.     

 

4. Запомняща се презентация с Power Point – базови правила за графичния вид на презентацията. Обща продължителност, структура и съдържание на слайдовете. Технически трикове за приковаване на вниманието на публиката. Интерактивни способи за привличане на интерес – представяне на статистическа информация, графики, видео съдържание.

 

5. Неконвенционални способи за публична реч – демонстрация, ролева игра, представяне чрез видео или помощни материали. Нетрадиционни начини за привличане на вниманието на публиката.

 

Лектор: Росен Бъчваров

 

Росен Бъчваров ръководи комуникационната политика на Националната агенция за приходите повече от 18 години. Има богат опит в маркетингови проекти в публичния сектор в България и чужбина.

 

Дългогодишен лектор на M3 Communications College, Росен е провел десетки групови и индивидуални тренинги както за курсисти на колежа, така и за клиенти на М3 Communications Group Ltd. по теми като управление на кризи, работа с медии и медийни интервюта, публично говорене и презентационни умения.

 

С образование по маркетинг от УНСС и право в  СУ „Св. Климент Охридски“, специализации в сферата на корпоративните комуникации в САЩ и Швеция, Росен Бъчваров има задълбочен поглед върху медийния контекст на публичната власт и богат практически опит, включително в управлението на кризисни ситуации.

« Обратно