Клиентът не иска да купи вашата идея? Не може да бъде!

Клиентът не иска да купи вашата идея? Не може да бъде!

НАЧАЛО:

16 Май 2017 Рі. От 18:30 С‡.

Цена:

190 лв.

Начин на плащане:

В брой и по банков път

Лектор:

Димитър Танков

Хораруим:

18 Учебни часа

сертификат:

На края на всеки успешно завършен курс вие получавате удостоверение за професионална специализация, гаранция за високото ниво на подготовка и вашето добро представяне.

Период на провеждане:

16 Май 2017 - 2 Юни 2017

материали:

Необходимите за курса материали ще се получават на място в колежа непосредствено преди започване на занятията.

Вашите идеи са добри, но смятате, че бизнес подходът ви се нуждае от подобрение? Имате нужда по-често да чувате „да“ на своите предложения? Тогава това е вашият курс. В рамките на три седмици Димитър Танков – един от водещите специалисти по успешни продажби и дългогодишен лектор на М3 Communications College, ще ви преведе през пътя на една идея – от възникването й до успешната й продажба.

 

Курсът ще се провежда два пъти седмично: вторник и петък, от 18:30 до 20:30 ч.

 

Акценти в програмата

 

1. Основни дефиниции и определения. Що е „идея“, що е „продажба“, що е „клиент“. Маркетинговата триада в определението за „клиент“

 

2. Рецепти за създаването на идеи

 

3. Профил на творците, създаващи идеи

 

4. Имаме идея, как да я продадем? – проучване, поставяне на цели и аргументация, планиране на времето и мястото, планиране на средствата, човешки ресурс

 

5. Фази на продажба на идеята

 

6. Защита на интелектуалната собственост

 

7. Световната икономика в защита на интелектуалната собственост

 

8. Ролеви игри

 

Лектор:

 

Димитър Танков е водещ обучител и ментор по теми, свързани с успешните продажби, деловите преговори, работата с клиенти и др.

Търговски директор в CSC CITROEN, той има изключително богат практически опит в продажбите на стоки и услуги и задълбочени познания за психологията на бизнеса.

 

Димитър Танков e провеждал множество обучения за М3 Communications College, сред които „Ефективни продажбени умения“, „Принципи на успешните продажби“, „Водене на търговски преговори“, „Умения за вземане на решения и анализ на информацията“, „Системи за оценка“, „Работа с трудни клиенти“.

« Обратно