Рекламни и комуникационни стратегии на бранда

Рекламни и комуникационни стратегии на бранда

НАЧАЛО:

5 Юни 2017 Рі. От 18:30 С‡.

Цена:

180 лв.

Начин на плащане:

В брой и по банков път

Лектор:

д-р Александър Христов, Владислав Георгиев, Огнян Бекяров

Хораруим:

18 Учебни часа

сертификат:

На края на всеки успешно завършен курс вие получавате удостоверение за професионална специализация, гаранция за високото ниво на подготовка и вашето добро представяне.

Период на провеждане:

5 Юни 2017 - 16 Юни 2017

материали:

Материалите ще се получават на място и ще са съобразени с практическата насоченост на курса

Курсът ще се проведе в дните понеделник, сряда и петък (5.06., 7.06., 9.06., 12.06., 14.06.,16.06.) в сградата на М3 College (София, ул. "20 април" 26).

 

Този курс е пътеводител в стратегическото позициониране и комуникацията на вашата търговска марка. Подходящ както за начинаещи професионалисти и студенти, така и аз специалисти, които искат да са в течение на новостите в бранша.

 

Акценти в програмата:

 

  1. Понятието бранд. Видове, архитектура на марката, позициониране. Анализ на пазара
  2. Какво означава да мислим стратегически и как да изработим стратегия и план на успешната рекламна кампания
  3. Разработка на комуникационно послание
  4. Работа с лидери на мнение и управление на взаимоотношенията с тях
  5. Видове стратегии за комуникация на бранда
  6. Понятията teaser, launch, recall, рекламно лице, mascot, testimonial, guerilla marketing
  7. Подготовка и управление на бюджет на рекламна кампания

 

 

Лектори:

д-р Александър Христов е комуникационен специалист и университетски преподавател. Води курсове по маркетинг и ПР в УНСС и в НБУ, а от 2010 г. е акаунт директор в ПР агенция Civitas България.

Александър Христов е доктор в сферата на комуникациите и магистър по международни икономически отношения. Благодарение на богатия си опит в много области – във вътрешни ПР отдели и в ПР агенция, като преподавател и журналист, успява да комбинира различни знания, умения и гледни точки в сферата на комуникациите.

Владислав Георгиев 

е съдружник в маркетинговата консултанска фирма „Ремарк Консултинг“. От 1998-а се занимава професионално с реклама като криейтив, като е бил част от екипа на рекламни агенции като Агора, Saatchi & Saatchi и Leo Burnett.  Работил е за компании като Philip Morris, Procter & Gamble, Microsoft, Ideal Standard, Флорина, Nexcom, Престиж, Овъргаз, БТА, BBB, Allianz, Vivacom, Bacardi, Fujitsu-Siemens, Interlease и др.

Огнян Бекяров е съдружник в маркетинговата консултантска фирма „Ремарк Консултинг“. След завършване на образованието си в Атинския университет започва работа в екипа, облужващ Глобул в рекламна агенция MAG Advertising. През следващите 7 години е част от Client Service отдела на DDB Sofia, работейки по проекти на Piraeus Bank, McDonald' Bulgaria, Audi, Seat и др.

« Обратно