Социалните мрежи през 2017 - как да правим бизнес с Facebook

Социалните мрежи през 2017 - как да правим бизнес с Facebook

НАЧАЛО:

13 Юни 2017 Рі. От 18:30 С‡.

Цена:

180 лв.

Начин на плащане:

В брой и по банков път

Лектор:

Милин Джалалиев, Младен Борисов, Радослав Дачев, Десислава Кънчева

Хораруим:

18 Учебни часа

сертификат:

Всеки курс гарантира високо ниво на подготовка, сертифицирано (след полагане на изпит) от МОН с удостоверение за професионална специализация.

Период на провеждане:

13 Юни 2017 - 27 Юни 2017

материали:

Материалите ще се получават на място и ще са съобразени с практическата насоченост на курса

Занятията ще се проведат в сградата на М3 College (София, ул. "20 април" 26) на следните дати: 13.06, 15.06, 19.06, 20.06, 22.06 и 27.06.

 

В рамките на този курс ще разберете за всички нововъведения във Facebook през тази година и как да се възползвате от тях.

 

Акценти в програмата:

 

 1. Защо да използваме социалните мрежи.
 2. Какво трябва да знаем преди да започнем.
 3. Защо брандът e на първо място и как да не слагаме каруцата пред коня.
 4. Защо Facebook.
 5. Как работи Facebook за потребителите.
 6. Как работи Facebook за брандовете.
 7. Как да намираме и създаваме най-доброто съдържание за нашата аудитория.
 8. Кое съдържание е популярно и кое не.
 9. Как работи Facebook news feed algorithm.
 10. Как да ангажираме нашата аудитория.
 11. Как да реагираме при задаваща се PR криза.
 12. Facebook Insights и Facebook Ads – как да ги използваме.

 

Лектори:

 

Милин Джалалиев. Професионалист с огромен опит в сферата на рекламата и дигиталния маркетинг. Бил е управляващ директор на Saatchi & Saatchi България. В момента е Chief of Communications в Publicis One и програмен директор магистърската програма „Реклама, иновативен маркетинг и бранд мениджмънт“ във Висшето училище по застраховане и финанси.

 

Младен Борисов. Младен има 10 години опит в сферата на дигиталните технологии. Реализирал е множество успешни кампании в България, Великобритания и САЩ. През последните няколко години работи по проекти в сферата на edtech. Лектор и преподавател по онлайн маркетинг и социални мрежи.

 

Радослав Дачев е работил пет години в pet care сектора в България (B2B и B2C) с фокус върху дигиталния маркетинг. В момента е част от екипа на български софтуерен стартъп The Camp. Личната му мечта е да участва в изграждането на български бранд от световен мащаб.

 

Десислава Кънчева работи в областта на дигиталния маркетинг от 2012 г. Управлявала е рекламни кампании за големи местни и глобални брандове в сектора на бързооборотните стоки за България и Румъния. В последните години се занимава с онлайн маркетинг кампании, ориентирани към резултати в различни сектори в България и чужбина. Била е лектор на тема Facebook реклама на различни конференции и семинари, пред студенти и в индивидуални обучения.

« Обратно