„Бизнесът в действие 2017“ – едно различно бизнес събитие

„Бизнесът в действие 2017“ – едно различно бизнес събитие

24 март 2017 Рі.

Най-голямата международна студентска организация AIESEC за 14та поредна година организира тридневния бизнес форум „Бизнесът в действие“. Събитието ще се проведе на 21, 22 и 23 април в Интер Експо Център и ще срещне студентите с представители на водещи компании.

 

„Бизнесът в действие“ е едно различно събитие, организирано от студенти за студенти и целящо да свърже бизнеса с образованието. Първият ден е посветен на вдъхновяващи лекции и дискусии в следните направления: предприемaчество, човешки ресурси, IT, маркетинг и култура и образование.

 

По време на втория ден студентите ще имат възможност да се докоснат до реалната работна атмосфера в партниращите ни компании, а именно: Catro, DHL, EY, FiBank, PwC и Coca-Cola Hellenic Bottling Company. Участниците ще влязат в техните офиси и ще решават специално подготвени за събитието казуси. Най-добре справилите се ще бъдат наградени по време на третия заключителен ден от събитието.

 

Тази година „Бизнесът в действие“ ще бъде предхождан от няколко допълнителни лекции. Първата от тях на тема Лични финанси с водещ Юли Тонкин се проведе на 9ти март в Софийския университет и предизвика сериозен интерес сред студентите. Следваща ще бъде представена темата Sales for Teach Companies with Out2Bound от Борис Георгиев и Димитър Митков на 22ри март в Техническия университет. Последните две събития са на 28ми март в УНСС с лектор Светлин Наков и на 5ти април в Нов български университет с лектор Стойне Василев.

 

През последната седмица на март ще се проведат и три панаира на компаниите, на които партньорите ни ще представят свой информационен щанд. Датите са 20 март в УНСС, 22 март в Техническия университет и 27 март в Софийския университет.

 

Формите за записване са вече отворени и напълно безплатни на официалния ни сайт http://bip.aiesec.bg/.

 

Очаквайте повече информация за програмата на събитието, лекторите и пълния списък с партниращите ни компании съвсем скоро! 

« Обратно