M3 COLLEGE Курс

M3 COLLEGE Курс

Инфлуенсър Маркетинг с Ния Коцева

Курсът разглежда задълбочено една от най-актуалните тенденции в съвременния PR – инфлуенсър маркетинга – и обхваща ключовите елементи при планирането, провеждането и отчитането на успешна кампания с инфлуенсъри.

Кой може да бъде определен като инфлуенсър? Как да изберем подходящите инфлуенсъри за нашата кампания? Как разбираме дали един инфлуенсър е успешен, или не? Кои са предизвикателствата и възможностите пред инфлуенсър маркетинга днес? Отговорите на тези и още много други въпроси ще търсим заедно с Ния Коцева, основател на водещата агенция за инфлуенсър маркетинг INFLUENCER.BG.
Подгответе се да се запознаете с една иновативна и вълнуваща индустрия, която налага нови правила в света на публичните комуникации.

Обща продължителност на видеоуроците в курса - 83 мин.

 

За Ния Коцева

Ния Коцева е съосновател и изпълнителен директор на водещата агенция за инфлуенсър маркетинг у нас INFLUENCER.BG. Компанията работи ексклузивно с някои от най-успешните инфлуенсъри в България, сред коитo Емил Конрад, Изабел и др. Ния Коцева притежава богат опит в дигиталните комуникации и в осъществяването на патрньорства между инфлуенсъри и брандове.
Заедно с агенцията е работила по реализирането на е стотици онлайн кампании за български и международни брандове като Coca Cola, Ford, Eucerin, Pernod Ricard и др. Ния завършва бакалавър в University of Sussex във Великобритания и магистратура „Иновации, предприемачество и финанси“ във Висшето училище за застраховане и финанси (ВУЗФ).

Виж всички курсове