M3 COLLEGE Курс

M3 COLLEGE Курс

Създаване на PR съдържание със Симона Медарова

В този курс ще се убедите, че думите имат силата да събарят стени и да разпалват войни. Ще разберете обаче и как да ги използвате, за да постигате целите си. Ако искате да научите как да създавате качествено PR съдържаниеи да го насочвате към правилните хора и по правилния начин, този курс е за вас. Тук ще си отговорите на въпроса защо написването на добро прессъобщение е истинско изкуство и ще получите ценни съвети как да предавате въздействащи послания чрез текстовете си.

Ще надникнете в ежедневната работа на един PR специалист и ще  научите тънкости и тайни „от кухнята“, които ще ви помогнат да бъдете по-ефективни и успешни.

Курсът е изцяло практически ориентиран, а лектор е Симона Медарова, която е PRспециалист от екипа на една от най-големите PR компании у нас – M3 Communications Group, Inc.

Обща продължителност на видеоуроците в курса - 105 мин.

За Симона Медарова

Симона Медарова e PR специалист, който е част от екипа на една и най-големите и успешни PR компании в България – М3 Communications Group, Inc. Тя отговаря за публичните комуникации на големи български и международни компании като Mars, Shell, BILLA. Симона е реализирала редица успешни проекти и кампании и е работила по организацията на големи събития. Тя създава комуникационни стратегии, отговаря за поддържането на публичния имидж и ефективните връзки с медиите на клиенти в различни сектори и разрешава кризи.

Симона притежава значителен опит в публичните комуникации, придобит от работата ѝ не само в PR бизнеса, но и в медиите. Преди да стане част от екипа на M3 Communications Group, Inc. тя е водещ на новините и на сутрешния блок по радио „Фокус“. Завършила е „Връзки с обществеността“ в Софийски университет „Свети Климент Охридски“ и притежава магистърска степен по „Маркетинг и рекламен мениджмънт“ в УНСС.

Виж всички курсове