M3 COLLEGE Курс

M3 COLLEGE Курс

Instagram маркетинг с Корнелия Юлиева

Искате ли да бъдете инфлуенсъри и да разказвате вълнуващи истории в социалните медии? Ако отговорът е „да“, то курсът по Instagram маркетинг с Корнелия Юлиева е точно за вас.

Instagram е най-нашумялата платформа през последните години, в която се раждат и развиват трендове и която определя поп културата по цял свят. Затова е важно да знаете как работи тя и как да отправяте точните послания чрез нея.

Курсът на М3 College е изцяло практически насочен. В него ще разберете как е създаден Instagram, по какъв начин алгоритъмът му на работа се е променил и как това се отразява на потребителите днес. Ще се запознаете и с различни похвати и добри практики за изграждане на въздействаш профил. Ще се научите как да будите интерес у аудиторията си и по какъв начин да комуникирате с различните функции, предлагани от Instagram. За да може наученото да бъде илюстрирано с пример, Корнелия ще ви покаже 10 успешни профила на инфлуенсъри и брандове.

В курса се поставя силен акцент и върху създаването на качествено съдържание, което отговаря на интересите на последователите ви и провокира диалог с тях. Ще обърнем внимание и на споделянето на това съдържание. Ще разберете как да изберете точната хаштаг стратегия, както и по какъв начин това, което създавате, да достигне до максимално многобройна аудитория. Добавили сме и няколко лични съвета от Корнелия, която е инфлуенсър с индивидуален почерк и ангажиращо съдържание.

За Корнелия Юлиева

Корнелия притежава богат опит в Instagram маркетинга. В момента е маркетинг специалист във водещата дигитална агенция Ralev. Преди да се присъедини към компанията отговаря за комуникациите на иновативния бранд за здравословни продукти Frudada, като го позиционира изключително успешно в Instagram и успява да създаде високо ангажирана аудитория. Самата Корнелия е инфлуенсър с почти 22К последователи. Завършила е висшето си образование във Франция, като първо минава школовка в Института за Съвременни Комуникации в Монпелие, а после завършва магистратура в Унивеситета в Тулуза със специалност Аудиовизуални комуникации и медии.

Виж всички курсове