Програма за корпоративни обучения

Програма за корпоративни обучения

M3 College предлага корпоративни обучения по PR, маркетинг, управление на социалните медии, създаване на съдържание и всичко важно, свързано с бизнес комуникациите.

Вие посочвате темата, а ние:

 • предлагаме специално изготвена програма, която по най-добрия начин да отговори на нуждите на Вашата компания;
 • избираме подходящ лектор, който ще сподели с екипа Ви не само ценни знания, но и практически опит;
 • гарантираме, че обучението ще предложи богата теоретична база, но и полезни практически упражнения като ролеви игри и симулации;
 • организираме курса в удобно за Вас време и място, като даваме възможност и за онлайн обучение.

Корпоративните обучения в М3 College са съвременен, практически и ефективен подход за развитие на уменията на служителите и за повишаване на професионалната им квалификация.

За да заявите своята специално изготвена програма за корпоративно обучение, се свържете с нас на тел.: +359888506654 или e-mail: college@m3college.com.

Имаме отговор на всеки Ваш въпрос!
Част от обученията, които сме провели до момента:

 1. Корпоративен PR
 2. Публично говорене и поведение пред медиите
 3. Кризисни комуникации
 4. Бизнес комуникации
 5. Дигитален маркетинг
 6. Управление на социални медии за бизнес цели
 7. Работа с инфлуенсъри
 8. Бранд мениджмънт

Представяме част от екипа от експерти, които ще споделят дългогодишния си опит и знания с Вас!

Сред лекторите в M3 College са изтъкнати журналисти, PR експерти, медийни консултанти, телевизионни водещи и представители на академичната общност.
Цветелина Георгиева
Цветелина Георгиева

Цветелина Георгиева има над 20-годишен опит в сферата на маркетинга, комуникациите и регулациите в международни компании. Последователно в Данон заема позициите бранд маркетинг мениджър, старши бранд маркетинг мениджър и Мениджър корпоративни комуникации, връзки с институции и регулации. Тя ръководи регулации и комуникации на Данон за Източна Европа, както и комуникации и корпоративни връзки с институции за Румъния и България. Представлява Данон в редица професионални асоциации и организации ‒ член е на УС на Екопак, член на УС на Българска асоциация на рекламодателите.

Анка Костова
Анка Костова

Анка Костова е доказан PR експерт със значителен опит в комуникационния бизнес. В момента е директор „Комуникации и протокол“ в Комисията за финансов надзор, а кариерният й път преминава през някои от най-големите компании в България. В продължение на 6 години Анка е мениджър „PR и спонсорство“ в Обединена българска банка. Отговаряла е за корпоративните комуникации на Societe Generale Expressbank и Софийска вода, част от Veolia. Реализирала е десетки успешни и мащабни PR кампании, включително и редица социално отговорни бизнес проекти.

Бисер Вълов
Бисер Вълов

Бисер е сред първите маркетингови блогъри и дигитални специалисти в България. Той е консултант по дигитален маркетинг и основател на бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio, както и на обучителната платформа Beyond Academy. Бисер е активен преподавател, участвал като лектор на десетки семинари, академии и конференции през годините, сред които WEBIT, SoftUni Digital, Digitex, SEO конференция, F5 Конференция и др.

Компании, които ни се довериха:

CEZ
DANONE
Visteon Electronics Bulgaria
BNP Paribas
ebs
Allianz
BILLA
FairPlay International
Банка ДСК
FOX
БАПИОТ
Lidl
Carlsberg Bulgaria
Винпром Пещера
VIP Security

Какво мислят компаниите за нас:

CEZ
CEZ

Продължаваме да работим с M3 College, защото те отделят необходимото време и внимание, за да разберат нашите специфични нужди и да подготвят всяко обучение така, че то да бъде максимално полезно за нашата компания.

DANONE
DANONE

Радваме се, че можем да разчитаме на професионално отношение и да получим ценни съвети от водещи специалисти, каквито са лекторите в M3 College.

Visteon Electronics Bulgaria
Visteon Electronics Bulgaria

Радваме се, че намерихме надежден партньор като M3 College, на които разчитаме за обучения в сферата на комуникациите.

Банка ДСК
Банка ДСК

Екипът на колежа приложи индивидуален подход в разбирането на спецификата на корпоративните нужди на Банка ДСК. Работата беше извършена адекватно, експедитивно, при добра организация и с нужното качество.