M3 COLLEGE Курс

M3 COLLEGE Курс

Корпоративен PR с Анка Костова

Корпоративен PR с Анка Костова

В този курс ще научите как се управляват комуникациите на кoмпаниите. Добре дошли в света на корпоративния PR! Ако искате да разберете с какви инструменти си служат PR експертите и как се изграждат и реализират успешни PR кампании, значи сте на правилното място. Ще се запознаете с актуалните тенденции на пазара и ще разгледате иновативни практики и интересни казуси.

В курса по корпоративен PR ще научите защо е важно бизнесът да е социално ангажиран и да работи по проекти в полза на обществото. Ще получите отговори на ключови въпроси, свързани с идентичността и имиджа на компаниите, както и с репутацията им като работодател.

Лектор на курса е Анка Костова, директор „Комуникации“ в Комисията за финансов надзор и PR експерт с дългогодишен опит.

Обща продължителност на видеоуроците в курса - 73 мин.

За Анка Костова

Анка Костова е доказан PR експерт със значителен опит в комуникационния бизнес. В момента е директор „Комуникации и протокол“ в Комисията за финансов надзор, а кариерният й път преминава през някои от най-големите компании в България. В продължение на 6 години Анка е мениджър „PR и спонсорство“ в Обединена българска банка. Отговаряла е за корпоративните комуникации на Societe Generale Expressbank и Софийска вода, част от Veolia. Реализирала е десетки успешни и мащабни PR кампании, включително и редица социално отговорни бизнес проекти.

Освен богат практически опит, Анка Костова притежава и добра академична подготова в областта на комуникациите. Завършила е магистратура по „Публични комуникацииׅ“ в Софийския университет и е специализирала „Корпоративни комуникации“ в Университета Лювен Ле Ньов в Белгия и „ТВ и онлайн журналистика“ в Университета Лил, Франция.

Виж всички курсове